Geluidsverhuur Barendrecht

MPA-geluidstechniek is gevestigd in Gorinchem, gespecialiseerd op het gebied van geluidsverhuur en het leveren & installeren van geluidsinstallaties. Door onze jarenlange ervaring en een vakbekwame invulling proberen wij u van de best haalbare audio/licht oplossing te kunnen voorzien. Audio & licht kan een core - element in uw evenement zijn en MPA begrijpt als geen ander hoe wij samen met u tot de best mogelijke audio technische oplossing kunnen komen, met u meedenkend over factoren zoals de locatie, akoestiek, de volume wens, de soort muziek en dat alles binnen uw budget. Enkele voorbeelden van events waar wij geluidstechnisch en lichttechnisch ervaring mee hebben zijn; Bruiloften, Bedrijfspresentaties, Feesten, Festivals, Horeca, live optredens, DJ's, Dinnershows.

Wij doen naast geluidsverhuur ook aan verkoop van geluidsapparatuur, hierin zijn we niet gebonden aan bepaalde merken maar hebben wij wel onze voorkeur omdat we we goede ervaringen hebben. Hierdoor weten wij wat wij aan bepaalde producten kunnen hebben. Als u denkt aan het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuwe apparatuur gaan wij altijd kijken op uw locatie en gaan we met u in overleg voor de best mogelijke oplossing die wij u kunnen bieden.

Bij de geluidsverhuur denken wij graag aan een totaal-oplossing om u zoveel mogelijk zorgen over audio & licht uit handen te nemen. Naast persoonlijk vakmanschap staan wij ook achter de kwaliteit van onze spullen en blijven we up-to-date met de meest recente ontwikkelingen op audio gebied. Voor lichtverhuur geldt ook dat wij het liefst voor u in totaal oplossingen denken.