Geluidsverhuur Breda

MPA-geluidstechniek is gevestigd in Gorinchem, gespecialiseerd op het gebied van geluidsverhuur en het leveren & installeren van geluidsinstallaties. Door onze grote ervaring en een vakbekwame invulling proberen wij u van een zo goed mogelijke audio oplossing te kunnen voorzien. Audio & licht kan een core - element in uw evenement zijn en en wij zien het als een uitdaging voor ons om voor u tot de best mogelijke audio technische oplossing te kunnen komen,  factoren als locatie, akoestiek, de volume wens, de soort muziek en uw budget altijd in acht nemend. Enkele voorbeelden van events waar wij geluidstechnisch en lichttechnisch ervaring mee hebben zijn; Bruiloften, Bedrijfspresentaties, Feesten, Festivals, Horeca, live optredens, DJ's, Dinnershows.

Wij doen naast geluidsverhuur ook aan verkoop van geluidsapparatuur, hierin zijn we niet gebonden aan bepaalde systemen of merken maar hebben wij wel onze voorkeur door middel van positief opgedane ervaringen. Hierdoor weten wij wat wij aan bepaalde producten hebben. Als u denkt aan het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuwe audio-apparatuur gaan wij altijd eerst kijken op locatie en gaan we samen met u in overleg voor de best mogelijke oplossing.

Bij de geluidsverhuur denken wij graag aan een totaal-oplossing om u zoveel mogelijk zorgen over audio & licht uit handen te nemen. Naast persoonlijk vakmanschap staan wij ook achter de kwaliteit van onze spullen en blijven we up-to-date met de laatste ontwikkelingen op audio gebied. Voor lichtverhuur geldt ook dat wij het liefst voor u een totaal oplossing aanleveren om kwaliteit te kunnen leveren.