Geluidsverhuur Dordrecht

MPA-geluidstechniek is gevestigd in Gorinchem, gespecialiseerd op het gebied van geluidsverhuur en het leveren & installeren van geluidsinstallaties. Door onze jarenlange ervaring en een vakbekwame invulling proberen wij u van de best mogelijke audio oplossing te kunnen voorzien. Audio & licht kan een core - element in uw evenement zijn en wij zien het als een uitdaging om te proberen samen met u tot de best mogelijke audio technische oplossing te komen, rekening houdende met factoren als locatie, akoestiek, de volume wens, de soort muziek en dat alles binnen uw budget. voorbeelden van mogelijke events waar wij geluidstechnisch en lichttechnisch ervaring mee hebben zijn; Bruiloften, Bedrijfspresentaties, Feesten, Festivals, Horeca, live optredens, DJ's, Dinnershows.

Wij doen naast geluidsverhuur ook aan verkoop van geluidsapparatuur, hierin zijn we niet gebonden aan bepaalde merken maar hebben wij wel onze voorkeur dankzij positief opgedane ervaringen. Hierdoor weten wij wat wij aan bepaalde producten hebben. Als u denkt aan het aanschaffen van nieuwe audio-apparatuur zorgen wij dat we gaan kijken op uw locatie en gaan we met u in overleg voor de best mogelijke oplossing.

Bij de geluidsverhuur denken wij graag aan een totaal-oplossing om u zoveel mogelijk zorgen over audio & licht uit handen te nemen. Naast persoonlijk vakmanschap staan wij ook achter de kwaliteit van onze spullen en blijven we up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op audio gebied. Voor lichtverhuur geldt ook dat wij het liefst voor u in totaal oplossingen denken om u de beste kwaliteit te kunnen leveren.