Geluidsverhuur Gorinchem

MPA-geluidstechniek is gevestigd in Gorinchem, wij zijn gespecialiseerd op het gebied van geluidsverhuur en het leveren & installeren van geluidsinstallaties. Door onze jarenlange ervaring en een vakbekwame invulling proberen wij u van de best mogelijke audio oplossing te kunnen voorzien. Audio & licht kan een core - element in uw evenement zijn en wij zien het als onze uitdaging om samen met u tot de best mogelijke audio technische oplossing kunnen komen, rekening houdende met factoren als locatie, akoestiek, de aankleding, de volume wens, de soort muziek en dat alles binnen uw budget. Enkele voorbeelden van events waar wij geluidstechnisch en lichttechnisch ervaring mee hebben zijn; Bruiloften, Bedrijfspresentaties, Feesten, Festivals, Horeca, live optredens, DJ's, Dinnershows.

Wij doen naast geluidsverhuur ook aan verkoop van geluidsapparatuur, hierin zijn we niet gebonden aan bepaalde merken of systemen maar hebben wij wel voorkeuren ontstaan uit positief opgedane ervaringen. Hierdoor weten wij wat wij aan bepaalde producten hebben. Als u denkt aan het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuwe audio-apparatuur kiezen we op basis van uw locatie en gaan in overleg met u voor de best mogelijke oplossing.

Bij de geluidsverhuur denken wij graag aan een totaal-oplossing om u zoveel mogelijk zorgen over audio & licht uit handen te nemen. Naast persoonlijk vakmanschap staan wij ook achter de kwaliteit van onze spullen en blijven we up-to-date met de laatste ontwikkelingen op audio gebied. Voor lichtverhuur geldt ook dat wij het liefst voor u in totaal oplossingen denken.

In Gorinchem & omgeving zijn wij met lichtverhuur & geluidsverhuur regelmatig actief, zie onze referenties voor een completer overzicht van de uitgevoerde installaties & events.