Geluidsverhuur Oosterhout

MPA-geluidstechniek is gevestigd in Gorinchem, gespecialiseerd op het gebied van geluidsverhuur en het leveren & installeren van geluidsinstallaties. Door onze jarenlange ervaring en een vakbekwame invulling proberen wij u van de best mogelijke audio oplossing te kunnen voorzien. Audio & licht kan een core - element in uw event zijn en wij begrijpen als geen ander hoe wij samen met u tot de best mogelijke audio technische oplossing kunnen komen, rekening houdende met verschillende factoren zoals locatie, akoestiek, de volume wens, de soort muziek en dat alles binnen uw budget. Enkele voorbeelden van events waar wij geluidstechnisch en lichttechnisch ervaring mee hebben zijn; Bruiloften, Bedrijfspresentaties, Feesten, Festivals, Horeca, live optredens, Bedrijfsfeesten, DJ's, Dinnershows.

Wij doen naast geluidsverhuur ook aan verkoop van geluidsapparatuur, hierin zijn we niet gebonden aan bepaalde merken of producten maar hebben wij wel onze voorkeur dankzij positief opgedane ervaringen. Hierdoor weten wij wat wij aan bepaalde producten hebben. Als u denkt aan het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuwe audio-apparatuur gaan wij eerst altijd kijken op uw locatie en gaan we in overleg met u voor de best mogelijke oplossing. Wij vinden dat de kwaliteit van uw event voorop staat.

Bij de geluidsverhuur denken wij graag aan een totaal-oplossing om u zoveel mogelijk zorgen over audio & licht van u voor onze rekening te nemen. Naast persoonlijk vakmanschap staan wij ook achter de kwaliteit van onze spullen en blijven we bij met de laatste ontwikkelingen op audio gebied. Voor lichtverhuur geldt ook dat wij het liefst voor u in totaal oplossingen denken.