Geluidsverhuur Rotterdam

MPA-geluidstechniek is gevestigd in Gorinchem, gespecialiseerd op het gebied van geluidsverhuur en het leveren & installeren van geluidsinstallaties. Door onze jarenlange ervaring en een vakbekwame invulling proberen wij u van de best mogelijke audio oplossing te kunnen voorzien. Audio & licht kan een core - element in uw evenement zijn en wij zien het als onze uitdaging om samen met u tot de best mogelijke audio technische oplossing te kunnen komen, denkend aan factoren als locatie, inrichting, akoestiek, de volume wens, de soort muziek en dat alles binnen uw budget. Enkele voorbeelden van events waar wij geluidstechnisch en lichttechnisch ervaring mee hebben opgedaan zijn; Bruiloften, Bedrijfspresentaties, Feesten, Festivals, Horeca, live optredens, DJ's, Dinnershows.

Wij doen naast geluidsverhuur ook aan verkoop van geluidsapparatuur, hierin zijn we niet gebonden aan bepaalde merken maar hebben wij wel onze voorkeur door positief opgedane ervaringen. Hierdoor weten wij wat wij aan een bepaald product hebben en waar deze het best tot zijn recht kan komen. Als u denkt aan het aanschaffen van nieuwe audio-apparatuur gaan wij altijd kijken op uw locatie en gaan we samen met u in overleg voor de best mogelijke oplossing.

Bij de geluidsverhuur denken wij graag aan een totaal-oplossing om u zoveel mogelijk zorgen over audio & licht uit handen te kunnen nemen. Naast persoonlijk professioneel vakmanschap staan wij ook achter de kwaliteit van onze apparatuur en blijven we up-to-date met de laatste ontwikkelingen op het gebied van audio. Voor lichtverhuur geldt ook dat wij het liefst voor u in totaal oplossingen denken om u een best mogelijke lichtoplossing te kunnen bieden.