Geluidsverhuur Tiel

MPA-geluidstechniek is gevestigd in Gorinchem, gespecialiseerd op het gebied van geluidsverhuur en het leveren & installeren van geluidsinstallaties. Door onze jarenlange ervaring en een vakbekwame invulling proberen wij u van de best mogelijke audio oplossing te kunnen voorzien. Audio & licht zou een core - element in uw evenement kunnen zijn en wij  begrijpen als geen ander hoe wij samen met u tot de best mogelijke audio technische oplossing kunnen komen, denkend aan verschillende factoren als locatie, akoestiek, de volume wens, de soort muziek en dat alles binnen uw budget. Enkele voorbeelden van events waar wij geluidstechnisch en lichttechnisch ervaring mee opgedaan hebben zijn; Bruiloften, Bedrijfspresentaties, Feesten, Festivals, Horeca, live optredens, DJ's, Dinnershows.

Wij doen naast geluidsverhuur ook aan verkoop van geluidsapparatuur, hierin zijn we niet gebonden aan bepaalde merken maar hebben wij wel onze voorkeur vanwege positief opgedane ervaringen. Hierdoor weten wij wat wij aan bepaalde producten hebben. Als u denkt aan het aanschaffen van bijvoorbeeld nieuwe audio-apparatuur gaan wij altijd kijken op locatie en gaan we met u in overleg voor de best mogelijke oplossing.

Bij de geluidsverhuur denken wij graag aan een totaal-oplossing om u zoveel mogelijk zorgen over audio & licht uit handen te nemen. Naast professioneel vakmanschap staan wij ook achter de kwaliteit van onze spullen en blijven we up-to-date met de laatste ontwikkelingen op audio gebied. Voor lichtverhuur geldt ook dat wij het liefst voor u in totaal oplossingen denken.