Geluidsverhuur Zwijndrecht

MPA-geluidstechniek is gevestigd in Gorinchem, gespecialiseerd op het gebied van geluidsverhuur en het leveren & installeren van geluidsinstallaties. Door onze jarenlange ervaring en een vakbekwame invulling proberen wij u van de best mogelijke audio oplossing te kunnen voorzien. Audio & licht kan een core - element in uw evenement zijn en wij begrijpen hoe wij samen met u tot de meest passende audio technische oplossing kunnen komen, rekening houdende met factoren als locatie, akoestiek, de volume wens, de soort muziek en we zorgen dat het binnen uw budget blijft. Enkele voorbeelden van events waar wij geluidstechnisch en lichttechnisch ervaring mee hebben zijn; Bruiloften, Bedrijfspresentaties, Feesten, Horeca, live optredens, Festivals, DJ's, Dinnershows.

Wij doen naast geluidsverhuur ook aan verkoop van geluidsapparatuur, hierin zijn we niet gebonden aan een bepaald merk maar hebben wij wel onze voorkeur door positieve opgedane ervaringen. Hierdoor weten wij wat wij aan bepaalde producten kunnen hebben. Als u nadenkt over een nieuwe investering van bijvoorbeeld nieuwe audio-apparatuur gaan wij altijd kijken op locatie en gaan we met u in overleg voor de best mogelijke oplossing.

Bij de geluidsverhuur denken wij graag aan een totaal-oplossing om u zoveel mogelijk zorgen over audio & licht uit handen te nemen. Naast professioneel vakmanschap staan wij ook achter de kwaliteit van onze apparatuur en blijven we up-to-date met de meest recente ontwikkelingen op audio gebied. Voor lichtverhuur geldt ook dat wij het liefst voor u in totaal oplossingen denken om u optimaal van kwaliteit te kunnen voorzien.