MPA beschikt voor de verhuur over een zeer complete en uitgebreide voorraad van
professionele geluidsappratuur, lichttechniek en AV  oplossingen.

Over MPA 

MPA is uw partner voor een pro-audio & visuele oplossing. Met ruime ervaring op dit gebied bij clubs, horeca, festivals, feesten, live-muziek, DJ's, bedrijfspresentaties & events. Bij MPA staan wij voor kwaliteit, helderheid, een professionele communicatie & vakmanschap. De wensen van de klant staan centraal en elke oplossing wordt op maat uitgewerkt om perfect aan te sluiten bij de locatie,de inhoud van uw event en uw wensen. Wij houden van ons vak en deze passie komt uiteraard elke oplossing ten goede.

Het bedrijf MPA voorziet uiteraard in alle technische faciliteiten voor de eigen producties oftewel is volledig selfsupporting.

MPA beschikt voor de verhuur aan derden over een zeer complete en uitgebreide voorraad van professionele geluidsappratuur, lichttechniek en AV oplossingen. Voor de verhuur bieden wij graag een compleet pakket inclusief transport, opbouw & professionele bediening om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. MPA kan zowel voor de kleinste receptie of een groot event een passende technische 'ontzorging' bieden.

Daarnaast gevan wij ook projectmatig advies en runen we een verkoopafdeling voor professioneel licht & geluid. MPA is ondermeer dealer van gerenommeerde merken als Fohhn, Avante Audio, Proel en ADJ . U kunt hierbij denken aan ontwerp, levering & installatie van geluidssystemen voor restaurants, winkels, clubs, boten, vergaderzalen etc.

logo-transparant-1500.png