MPA beschikt voor de verhuur over een zeer complete en uitgebreide voorraad van
professionele geluidsappratuur, lichttechniek en AV  oplossingen.

Over MPA 

MPA is uw partner voor een pro-audio & visuele oplossing. Met ruime ervaring op dit gebied bij clubs, horeca, festivals, feesten, live-muziek, DJ's, bedrijfspresentaties & events. Bij MPA staan wij voor kwaliteit, helderheid, een professionele communicatie & vakmanschap. De wensen van de klant staan centraal en elke oplossing wordt op maat uitgewerkt om perfect aan te sluiten bij de locatie,de inhoud van uw event en uw wensen. Wij houden van ons vak en deze passie komt uiteraard elke oplossing ten goede.

 

Geschiedenis

fish eye 1200.jpgOprichter en mede-eigenaar Martin van Tricht van MPA is zijn hele carrière al bezig geweest met 'muziek'. Geluidstechnicus en DJ vormen hierbij wel de rode draad.

Zijn eerste stappen als DJ werden als teenager gezet eind jaren zeventig. Hij draaide in diverse clubs met als voorkeur en specialisatie soul en (import) funk. De gehele 45 toeren vinylcollectie uit deze tijdsperiode gebruikt Martin nog steeds om mee te draaien.

Later werden zijn eerste stappen gezet op het gebuid van de live geluidstechniek. Hij verzorgde vast het geluid en de techniek voor onder andere 'This Side Up' & The Wrong. Dit evolueerde van een uit de hand gelopen hobby en passie naar een professionele verzorging van 'live registraties' zoals; concerten, festivals & evenementen. Vanuit de steeds groeiende behoefte aan kwaliteits-apparatuur is het bedrijf MPA als facilitaire ondersteuning ontstaan.

Als geluidstechnicus heeft Martin de afgelopen jaren achter de mengtafel gestaan bij vele regionale, nationale en Internationale live bands. Enkele voorbeelden van bekende artiesten waar hij mee gewerkt heeft zijn; the Crusaders, Herman Brood, Gil Evans, Cesar Zuiderwijk, Saskia & Serge, Lee Towers, Hans Dulfer, Blof, Joseph Bowie, IQ, Ezio & Julio Iglesias.

Ook als DJ is Martin nog steeds zeer actief en is hij ook verbonden als producer/DJ aan de succesvolle band MdoubleU (live lounge met DJ, saxofonist & Gitarist).

Als DJ is er naast zijn originele repertoire van soul/funk, evergreens & dance classics een nieuw tweetal aan specialisaties toegevoegd; (deep)Lounge & Electro Swing.

 

Qu-16_ARMed-to-the-Hilt.jpgHet bedrijf MPA voorziet uiteraard in alle technische faciliteiten voor de eigen producties oftewel is volledig selfsupporting.

MPA beschikt voor de verhuur aan derden over een zeer complete en uitgebreide voorraad van professionele geluidsappratuur, lichttechniek en AV oplossingen. Voor de verhuur bieden wij graag een compleet pakket inclusief transport, opbouw & professionele bediening om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. MPA kan zowel voor de kleinste receptie of een groot event een passende technische 'ontzorging' bieden.

Daarnaast geeft Martin ook projectmatig advies en runt hij een verkoopafdeling voor professioneel licht & geluid. MPA is ondermeer dealer van gerenommeerde merken als Fohhn & Proel. U kunt hierbij denken aan ontwerp, levering & installatie van geluidssystemen voor restaurants, winkels, clubs, boten, vergaderzalen etc.

Als zoon heb ik mijn kennis in het vak door mijn vader verkregen, ik ben als kind begonnen met het meehelpen als 'roadie' en heb vanuit daar steeds meer bijgeleerd en leer nog steeds van mijn vader. Ook heeft hij mij muzikaal opgevoed en mij leren luisteren, naar kwaliteit. Bovenal ben ik erg trots dat ik samen met hem nu binnen MPA werkzaam ben.   

Enzo                                                           logo-transparant-1500.png