Verkoop geluidsapparatuur

Wanneer u een professioneel geluidssysteem wilt aanschaffen, maken wij graag een op maat gemaakt voorstel.

een aantal factoren van belang om tot een juiste geluidstechnische invulling van een project te komen. Hierbij gaat het niet alleen om zaken zoals muzieksoort en volume behoefte maar vooral ook over bouwtechnische zaken van het project, zoals de afmetingen,inrichting, aankleding en de akoestiek. En hierover gaan we met u in gesprek en bezoeken we de locatie om tot een zo perfect mogelijke oplossing te kunnen komen.

Onze uitdaging is dan ook om binnen uw budget te komen tot een perfecte geluidstechnische oplossing welke volledig op maat is voorzien voor uw toepassing en voor uw ruimte.

Wij zijn niet gebonden aan de toepassing van merken en/of systemen, maar uiteraard gebruiken we eerdere positieve ervaringen met systemen in onze voorstellen. Op bijgaande foto's ziet u bijvoorbeeld Van Zuilen Mode in Gorinchem, deze prachtige modezaak bestaat uit een aantal aan elkaar gekoppelde panden waar overal dezelfde muziek te horen is. De herenafdeling is gevestigd in een voormalige kerk, deze ruimte kent een behoorlijke nagalmtijd. Voor deze ruimte hebben we specifiek gekozen voor Fohhn Linea LX100 luidsprekers met XSP20 actieve mini subs. Deze LX100 luidsprekers hebben een brede horizontale afstraling van 110 graden en een verticale afstraling van slechts 10 graden. Dit specifiek gerichte afstraalgedrag zorgt voor een evenwichtig en zeer prettig en direct geluid. Zowel op achtergrondniveau als bij hogere volumes (modeshows etc) zorgt deze zeer compacte Fohhn installatie in deze grote ruimte voor een perfecte geluidsbeleving.

Wij mochten geluidssystemen maken voor: audiovisuele ruimtes, showrooms, clubs, restaurants, winkels, terrassen, theaters, home cinema's, beurstands etc

 


        logo-transparant-1500.png
 proelLogo.jpg        images.jpg        allen_heath_logo.jpg       7540691_orig.jpg

Xperience_Logo_2.jpg

DSC_0025.jpg

van Zuilen mode, Gorinchem

DSC_0006.JPG

Tax, Gorinchem